Darkfall Online. Форум
Darkfall Online
Darkfall official site Darkfall features Darkfall races Darkfall wallpapers
Order Darkfall

Author Topic: З чого почати?  (Read 5338 times)

Elanderion

• Новачок
  • *
    • View Profile
З чого почати?
« on: 02 Квітень 2009, 00:25:39 »
дізнався про існування ціеї игри та відразу зацікавився. Чи може хтось підказати чи можно без інтернет грошей її придбасти в Одесі чи замовити в Україні?

якщо ні - то на якому ресурсі можно купити ключ та скількі коштуе активація та платня щомисяця?

Та найголовніше питання - чи варта вона того?)) бо на відео це беспрецедентний хіт

Might

• Новачок
  • *
    • View Profile
Re: З чого почати?
« Reply #1 on: 02 Квітень 2009, 14:13:22 »
Вверху есть банер, который ведёт на страницу заказа, там тебе нужно зарегистрироватся и ждать пока начнут продавать аккаунты заново...
Расплатится можно картой Visa Electron (делается быстро и дёшево).
Ну и тебе нужно будет следить за их форумом и успеть в тот маленкий период времени что игра продаётся, обычно шоп открыт до 5 мин. за раз...

И да, этого стоит... Я долго ждал эту игру и рад что смог в неё попасть... Она действительно очень интересная, красивая, сложная.

Elanderion

• Новачок
  • *
    • View Profile
« Reply #2 on: 02 Квітень 2009, 14:54:49 »
так, а скільки ж вона остаточно коштуе? а то тут написане одне, а на офиційному сайті інше?

Might

• Новачок
  • *
    • View Profile
« Reply #3 on: 02 Квітень 2009, 16:39:31 »
41 Евро Download + месяц бесплатной игры
Последующая плата 11 Евро/Месяц

Elanderion

• Новачок
  • *
    • View Profile
« Reply #4 on: 05 Квітень 2009, 21:34:36 »
шкода що не має тріалу. 41 евро це гроші невеликі але за невідомо що і їх витратити недоречно. Чи може хтось поділитись акаунтом, я зайду на 1 раз, тільки побачити чи варта гра шоб великий час та гроші марнувати.кидати когось мені сенсу немає - я людина вже велика та малими крадіжками не займаюсь,  а ось за нового персонажу декілька годин уночі побігать та дістатись висновку щодо гри було б дуже важливо.Чекаю на таких триіал спонсорів у приватних листах

Sauron

• Новачок
  • *
    • View Profile
    • Email
« Reply #5 on: 20 Серпень 2009, 20:44:50 »
Я чегото вроде непонял) за 41 евро её дают скачивать или шлют коробку с игрой? Я бы её не скачал так как скорость скачивания у меня до ужаса маленькая... и реально ли дают месяц поиграть?

ashenwolf

• Адміністратор
  • Новачок
    • View Profile
« Reply #6 on: 23 Серпень 2009, 03:07:48 »
Я чегото вроде непонял) за 41 евро её дают скачивать или шлют коробку с игрой? Я бы её не скачал так как скорость скачивания у меня до ужаса маленькая... и реально ли дают месяц поиграть?
Коробочної версії зараз наскільки мені відомо не існує в природі, а скачати можна і без реєстрації. Після реєстрації можна конектитись до сервера і створювати персонажа. Ніби проблем з першим місяцем гри ні у кого не було.
Proud and wild

Sauron

• Новачок
  • *
    • View Profile
    • Email
« Reply #7 on: 23 Серпень 2009, 22:55:47 »
Неужели ктото откликнулся) не подскажешь ещё один момент, скачивать будет быстро или с обычной скоростью? Если с обычной то остались ли на форуме добрые Одеситы (или ты знаешь кого с одессы?) готовые мне вручить диск/флешку с игрой? если таковых нет то ты можешь мне дать ссылку на сайт где можно быстро скачать клиент, примерно 500/больше килобайт в сек? хоть какойто? при моей базовой скорости я буду скачивать клиент 4 суток  :'(
памагииитехачу альфаров бить :'(

ashenwolf

• Адміністратор
  • Новачок
    • View Profile
« Reply #8 on: 24 Серпень 2009, 01:11:00 »
Єдиний спосіб який я знаю - це качати клієнт з торрентів. Зазвчиай в такому випадку все обмежуєтсья швидкістю каналу того, хто качає. Торрент файл ось:
http://www.eu1.darkfallonline.com/dl/DarkfallFull/Darkfall%20Install.torrent
Якщо що, то там же на офіційному форумі є інструкція як скачувати (на всяк випадок): http://forums.darkfallonline.com/showthread.php?t=137344

Про одеситів мені нічого невідомо :(
Proud and wild

Sauron

• Новачок
  • *
    • View Profile
    • Email
« Reply #9 on: 24 Серпень 2009, 11:29:49 »
Ппц, здраствуйте долгие сутки, ожидания, комп снова бешенство повстречает а я стену головой :'(

Sauron

• Новачок
  • *
    • View Profile
    • Email
« Reply #10 on: 24 Серпень 2009, 18:17:13 »
С горем пополам зарегался на торренте и качаю даркфалл, увидимся в игре 8)  ты про другой торрент говорл) если с сайта скачивать то быстрее =)